Carol Gallardo

MARE DE DIA A RODA DE TER

Benvinguts a la meva web!!

El meu nom és Carol i soc mare de 2 nanos, en Guillem i en Nil. Durant 12 anys vaig treballar d’administrativa a una empresa de components electrònics, la qual a causa de la crisis va acabar tancant. També vaig estar al departament de prevenció de riscos laborals de la mateixa durant 2 anys. Desprès del seu tancament vaig treballar com a tècnica de prevenció de riscos laborals durant 4 anys.

Al tornar a quedar al atur va ser quan em vaig plantejar seriosament la meva vida laboral. Sempre m’han encantat els infants, així que no vaig tenir cap dubte, em vaig endinsar en l’apassionant mon dels infants en el qual ja fa 7 anys que hi treballo.

Actualment i partint de la titulació de Tècnica Superior en Educació infantil, inicio aquest màgic projecte de Mare de Dia amb una gran il·lusió i entusiasme ja què encaixa amb la meva forma de ser i entendre la vida.

Em descriuria com una dona senzilla, alegre, empàtica, transparent, responsable i amorosa. Aquests són alguns valors que sempre he volgut transmetre als nens, ja que una educació que té en compte les emocions, els ajuda a créixer, a obrir-se al món i a les persones que els envolten.

Necessites més informació?

Truca'm ara i t'explico tot el que necessitis saber.

I si no tens gaire temps..

Escriu-me un correu i et ressolc els teus dubtes