LA LLAR

Ofereixo una llar càlida on els infants es sentin segurs i com a casa, en un ambient familiar, respectuós i dins un barri molt tranquil, LES CASES NOVES.

Disposo d’un espai ampli, acollidor i segur, adaptat a les necessitats dels mes petits. Consta de Sala menjador, Sala de jocs, racó del descans, racó de lectura,…

A l’exterior hi ha terrassa, pati i gran jardí.

Disposo de material de joc divers el qual organitzo de la següent manera: hi ha una part d’aquest material disponible i l’altre emmagatzemat. Periòdicament a partir de les necessitats de cada moment, reviso quin és el material que cal variar i el substitueixo per d’altre que tinc al magatzem. Trio el que els presento tenint en compte l’edat, el moment evolutiu i els interessos de cada infant.

En moments puntuals puc proposar una activitat, però normalment deixo el material de joc al seu abast per tal que puguin triar autònomament el que els interessa, acompanyant-los des de l’observació, l’escolta, el respecte i el no judici.

L’entorn

Som al Barri de Les Cases Noves, un entorn molt tranquil i amb veïns fantàstics. Tenim ven a prop un parc infantil amb gronxadors, tobogans … i una font. Té gran quantitat d’arbres.
El nostre veí té un hort al costat de casa i està encantadíssim amb les nostres visites. Tenim unes veïnes genials, tot sovint ens venen a veure.

 

galeria1

 

galeria2

 

galeria3

galeria4